[ad_1]

عضو انجمن تغذیه ایران اظهار کرد: عرضه مواد غذایی غیربهداشتی در بوفه‌های مدارس ممنوع است.

پروین افشار در افزود‌وگو با ایسنا، افزود: اهمیت نوع مواد غذایی در بوفه مدارس منجر به تدوین دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم مدارس شد که در سال 93 به امضای وزرای آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسید و به کل مدارس کشور ابلاغ شد.

ایشان ادامه داد: مواد خوراکی سالم و با ارزش به موادی گفته می‌شود که ضمن تأمین حدود 300 تا 500 کالری از انرژی مورد نیاز دانش‌آموزان، به عنوان میان وعده، مطابق با استانداردهای بهداشتی تهیه و با دارا بودن شرایط بهداشتی در پایگاه تغذیه سالم به دانش‌آموزان عرضه و فروخته شود.

عضو انجمن تغذیه ایران اظهار کرد: مواد غذایی عرضه شده در بوفه‌های مدارس باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، علامت استاندارد، نام و نشان کارخانه، تاریخ تولید و انقضای معتبر، ترکیبات تشکیل دهنده، ارزش غذایی و دارای پوشش سالم و تمیز باشند.

افشار افزود: عرضه مواد غذایی همچون انواع پفک، اسنک، نوشابه‌های گازدار و ماءالشعیر، آدامس، شکلات، پاستیل، سوسیس، کالباس، سالاد الویه، چیپس، انواع لواشک و آلو و آلوچه (غیربهداشتی) در بوفه‌های مدارس، ممنوع است.


انتهای پیام

[ad_2]

Source link

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *